Menu
Your Cart

O nama

Trgovinsko preduzeće za trgovinu putem pošte i interneta Krug color group d.o.o.  je osnovano kao porodična firma i danas posedujemo decenijsku tradiciju i iskustvo koje koristimo kako bi unapredili poslovanje i na što bolji način izašli u susret svojim kupcima i saradnicima.

Godine uspešnog poslovanja su nam omogućile da stvorimo tim koji konstantno radi na osmišljavanju novih programa i akcija na obostrano zadovoljstvo nas i naših kupaca.

Tokom niza godina naše poslovanje je usmereno ka kvalitetu, kako robe tako i usluga.

Naša trgovina u maloprodaji i veleprodaji ima preko 7000 artikala, odličnim uslovima plaćanja, povoljnim cenama, brzom isporukom naručene robe i redovnom mesečnom akcijskom prodajom je i osnovana kao porodično preduzeće pa ste nam zbog toga Vi i Vaše porodice na prvom mestu, a strukturom naše ponude zadovoljavamo potrebe svakog domaćinstva. Širok asortiman proizvoda za svaki dom uvek vam je dostupan uz stručnu pomoć naših zaposlenih.

U ponudi su proizvodi od kompletnog asortimana boja, lakova, fasada, gvožđarske robe, alata, mašina...

Posetite nas u našoj radnji u Kragujevcu, ulica Avalska 105 ili kupujte preko naše internet prodavnice www.svejetu.rs.

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.