Menu
Your Cart

Dostava i plaćanje

Gde se roba isporučuje?
Naručene artikle isporučujemo na teritoriji Republike Srbije.
 
Rok isporuke
Nakon što ste završili proces poručivanja klikom na dugme "Potvrdi", na svoju e-mail adresu, koju ste prijavili prilikom popunjavanja podataka, automatski ćete dobiti potvrdni mail o uspešnoj kupovini. Time je Vaša porudžbina ušla u proces obrade i slanja, i isporuku možete očekivati u roku od 2 radna dana (Subota i Nedelja nisu radni dani, kao ni državni i verski praznici).

U slučaju nejasnoća ili bilo kakvih problema vezanih za Vašu porudžbinu, kontaktiraće Vas naš operater.

Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-19 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama u koliko je dostava u Srbiji. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

"Krug color group d.o.o." ne snosi odgovornost ni troškove nastali pogrešnim adresiranjem ili nedavanjem tačnih podataka.


Plaćanje

Na našem sajtu plaćanje možete izvršiti na dva načina i to:

Otkupninom - Celokupan iznos narudžbine + poštarina plaćate prilikom preuzimanja. Plaćanje se vrši isključivo gotovinski, kuriru na ruke.

Uplatom na tekući račun - Nakon izvršenog procesa kupovine, na vašu email adresu dostavićemo vam instrukcije za plaćanje. Dalju uplatu možete izvršiti na šalterima pošte i banke ili e-banking nalogom.

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.