Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

06 Aug Drobilica ili seckalica
0 53
Da biste odabrali adekvatan uređaj važno je znati šta možete raditi sa drobljenom bio-masom, a šta sa seckanom bio-masom.BIO-MASA DOBIJENA DROBLJENJEMVaša zelena oaza predstavlja nepresušan izvor biomase, koja se dalje uz pomoć Villager drobilica može prerađivati na različite načine. Drobljenjem se proizvodi biomasa krupnije granulacije, koja se mo..
06 Aug Kalendar radova u poljoprivredi
admin 0 21
JanuarHladni zimski dani su najpogodnije vreme da se u vrtu prebace gomile komposta i da se đubri stajnjakom i mineralnim đubrivima. Ruže treba redovno kontrolisati da li su zaštićene od zime i da li su u dobrom stanju.Ako je sneg napadao u velikim količinama, četinare i ostalo ukrasno grmlje i manja stabla treba otresanjem oslobodite snežnog teret..
02 Aug Akumulatorske prskalice
admin 0 11
Za sezonu 2020. smo za Vas pripremili redizajnirane verzije ove dve prskalice. Kompletno novim pristupom industrijskom dizajnu, pokušali smo da naglasimo snagu, robustnost i izdržljivost ovih izuzetnih uređaja. Pored vidnih vizuelnih izmena, za Vas smo pripremili još jedan bitan dodatak u vidu teleskopskog nastavka, zarad povećanja dometa prskanja...
28 Jul Kako odabrati kosačicu
0 14
Da bi ste odabrali kosačicu koja je po Vašoj meri i u skladu sa vašim potrebama potrebno je ispitati sledeća tri kriterijuma.VELIČINA TRAVNJAKAPrvi važan kriterijum u odabiru kosačice je upravo veličina travnjaka koji želite da kosite. Villager modeli električnih, akumulatorskih i lakih motornih kosačica su vrlo pogodni za košenje malih i srednje m..
Prikaz od 1 do 4 ukupno 4 (1 Strana)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.