Dostava i plaćanje

Dostava kurirskom službom
Dostava naručene robe vrši se putem kurirske službe zavisno od vrste paketa, na adresu koju ste naveli prilikom naručivanja.

Ukoliko prilikom dostave ne budete kod kuce, kurir će vas kontaktirati mobilnim telefon i dogovoriti isporuku. Obaveza kurirske službe je da dva puta pokuša dostavu. U koliko ne budete na adresi i drugi put pošiljka će biti vraćena.

Cena dostave zavisi od težine naručene robe i uvek je iskazana u porudžbenici koju dobijate na svoju email adresu, a možete ih videti i klikom ovde.

Plaćanje za fizička lica
Plaćanje se vrši kuriru prilikom isporuke naručene roba, a pošiljku će pratiti i naš racun, kao i overena garancija (ako ono što ste naručili podložno garanciji).

Kuriru plaćate tačno iznos koji je na računu - ne postoje nikakvi dodatni troškovi. Naš račun se nalazi zapakovan u kutiji sa robom.

Prilikom naručivanja pošiljke dobićete i naš automatski email, što vam je znak da mošete da očekujete isporuku narednih nekoliko dana.

Takođe može se dogaoditi da Vas kontaktiramo radi eventualnih dodatnih informacija vezanih za Vašu porudžbinu.

Plaćanje gotovinom
Naša firma je registrovana isključivo za poslovanje putem pošte i interneta i nije moguće da izvršite uplatu gotovinom, već to možete uraditi u banci ili pošti na naš tekući račun koji se nalazi na porudžbini koju smo Vam poslali na email. 

Plaćanje za pravna lica
Pravna lica će po popunjavanju porudžbine od nas dobiti predračun koji šaljemo emailom. Po prijemu vaše uplate, vršimo isporuku robe koja može biti putem kurirske službe, ili putem ličnog preuzimanja. Bez obzira na način isporuke dobijate i račun kao i garaniciju za robu koja podleže garanciji.

Rokovi isporuke
Od momenta naručivanja rok isporuke je do 6 radna dana (moguće je isporuka i pre tog roka, ali zavisi od kurirskih službi).

Isporuka na Kosovo i Metohiju
Naručenu robu isporučujemo putem Pošte Srbije na severu Kosova i srpskim enklavama širom Kosova. Roba koja se šalje na Kosovo mora biti predhodno uplaćena zbog carine tzv. Vlade Kosova i njena vrednost ne treba da prelazi 10.000 dinara.