Politika privatnosti

 

Krug color group d.o.o.,  vlasnik je web sajta  www.svejetu.rs koja vodi brigu o privatnosti podataka o korisnicima službenih web strana ("www.svejetu.rs") pa objavljuje Izjavu o privatnosti podataka.

U Izjavi Vas obaveštavamo o vrstama podataka koje prikupljamo od korisnika naših web stranica, razlozima prikupljanja kao i načinima zaštite prikupljenih podataka.

Korišćenjem web stranica pristajete na prikupljanje podataka i uslove korišćenja kako su izneseni u ovoj izjavi.

Ukoliko ne želite da o vama prikupljamo navedene vrste podataka, ili se ne slažete s nekim drugim delom ove izjave molimo vas nemojte koristiti internet strane www.svejetu.rs.

Prikupljanje podataka

Sakupljamo one podatke koje nam vi dostavite, a koji su nam bitni za komunikaciju sa Vama. Vaše ime i prezime, email adresu, telefon, adresu isporuke, poštanski broj, grad i zemlju.

U cilju poboljšavanja i prilagođavanja internet prezentacije vašim potrebama, sakupljamo od vas podatke koji nisu lične prirode, npr. podatke o vrsti programa za pretraživanje, operativnom sistemu i stranicama koje ste posetili na ovoj web prodavnici.

Tajnost podataka

Podatke koje prikupimo o korisnicima nećemo deliti sa trećima licima, niti ćemo im navedene podatke prodavati ili na neki drugi način ustupati.

Sigurnost podataka

Preduzeli smo odgovarajuće fizičke, elektronske i upravne korake da osiguramo i pomognemo da se spreči neovlašćen pristup podacima, da sačuvamo sigurnost podataka i da ispravno koristimo podatke koje prikupimo online.

Kontrola podataka

Možete u svako doba zatražiti pregled svojih ličnih podataka koje smo od vas dobili na našoj adresi sedišta.  Možemo na Vaš zahtev ažurirati ili briste te podatke. Ukoliko želite da ostvarite ovo pravo, jednostavno nas pozovite.

Upotreba kolačića

 

Kako bi se olakšalo pregledanje naših internet stranica, naš server globalne mreže koristi kolačiće. Kolačići predstavljaju male tekstualne datoteke koje server postavlja na računar korisnika u svrhu praćenja odabira pojedinih jezičkih varijanti naših stranica, kao i prilikom ulaska na delove stranica koje zahtevaju unos korisničkog imena i lozinke.

Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili posavljanje virusa na vaš računar. Kolačići koje naš server postavlja bišu se automatski sa vašeg računara na kraju sesije, odnosno onog trenutka kada napustite naše stranice. Pregled naših stranica moguć je i bez upotrebe kolačića, ako je Vaš internet pretraživač tako podešen.